Carlson Omega-3 Balık yağı %40 ' a varan indirimle mamacim.com'da
Carlson Omega-3 Ürün çeşitleri :
Carlson Fish Oil Şurup Limon : 99 TL yerine 90 TL
Carlson Fish Oil Şurup Portakal : 99 TL 78,90 TL
Carlson Omega-3 Kapsül : 79,90 TL yerine 43,90 TL
Carlson Omega-3 Kapsül 3'lü Avantaj Paketi : 239,70 TL yerine 124,90 TL
Ürünlere Gitmet için tıklayınız.
NEDEN CARLSON ?
Çünkü Carlson Omega-3 Kapsül;- A ve D vitaminlerini içermez. A ve D vitaminleri aşırı alındığında vücuttan atılamazlar ve karaciğerde birikme yapabilirler. Bu nedenle A ve D vitamini içeren balık yağları uzun süre kullanılamazken Carlson omega-3 yaz ve kış aralık vermeden kullanılabilir.
- Zararlı ağır metalleri (Civa,Kadminyum, kurşun vs.) içermez. Bu ağır metallar gıda zehirlenmelerine yol açabilir.
- Yüksek oranda omega-3 içerir.
- Okyanusun derin ve soğuk sularında yaşayan balıklardan elde edilmiştir.
Herbir Kapsülde (1000 mg.) :
Toplam Omega-3 yağ asidi: | 600 mg |
EPA (EicosaPentaenoic Acid): | 300 mg |
DHA (DocosaHexaenoic Acid): | 200 mg |
Diğer Omega-3 yağ asitleri: | 100 mg |
Doğal E Vitamini: | 10 IU |
Carlson Super Omega-3 balık yağı kapsül, günlük Omega-3 esansiyel yağ asidi ihtiyacınızı doğal kaynaktan karşılar. İçeriğindeki EPA ve DHA kalp ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olur. DHA beyin gelişimi ile göz ve sinir sistemi gelişimine yardımcı olur.
Kullanım Şekli ve Dozu :
Omega-3 vücudun birçok hayati fonksiyonlarında koruyucu bir rol oynamaktadır. Carlson Omega-3 kapsül yağlı balıkların düzenli bir şekilde tüketilmediği durumlarda vücudun günlük Omega-3 ihtiyacını karşılamak için diyet suplemanı olarak kullanılır. Omega-3 yağ asitlerine aşırı duyarlı olan kişilerde kullanılmamalıdır.
Günde 1-3 Kapsül yemeklerle beraber alınabilir.
Saklama Koşulları :
Kapağını sıkıca kapatınız. Oda sıcaklığında kuru yerde muhafaza ediniz.
Ürünlerimiz ilaç değildir, destek ürünleridir.
Neden En İyisidir?
KALİTE VE GÜVEN
1980'li yıllardan beri Carlson ailesi Norveç balık yağı fabrikalarını
gezerek, derin ve kirletilmemiş sularda yaşayan soğuk su balıklarından
üretilen en iyi balık yağını seçmektedirler.
Carlson laboratuvarları, Norveç'teki balık yağı üretimini sürekli gözlem altında tutmakta, balık yağlarını yoğun bir şekilde bağımsız kuruluşlara test ettirerek Carlson Balık Yağları'nın "En İyisi" olmasını güvence altına almaktadır. İlaveten, balık yağının oksidasyonunu engellemek ve tazeliği korumak için E vitamini eklenmiştir. Carlson The Very Finest Fish Oil o günkü tazeliğini korumak için Norveç'te şişelenmiştir.
Carlson balık yağları, bağımsız FDA onaylı ABD laboratuvarlarında
test edilirler. Etiketteki DHA ve EPA değerlerini içerdiklerinin
kontrolünün yanı sıra tazelik, saflık ve diğer kalite kontrol testlerine
de tabi tutulurlar.
Carlson laboratuvarları, Norveç'teki balık yağı üretimini sürekli gözlem altında tutmakta, balık yağlarını yoğun bir şekilde bağımsız kuruluşlara test ettirerek Carlson Balık Yağları'nın "En İyisi" olmasını güvence altına almaktadır. İlaveten, balık yağının oksidasyonunu engellemek ve tazeliği korumak için E vitamini eklenmiştir. Carlson The Very Finest Fish Oil o günkü tazeliğini korumak için Norveç'te şişelenmiştir.

-
Carlson balık yağları tazeliklerinden emin olmak için iki ayrı testten geçirilirler.
-
Bütün Carlson balık yağları test edilmiş ve algılanması mümkün
miktarlarda civa, kadminyum, kurşun, PBC'ler ve başka 28 ayrı
kontaminantın hiç birisini ihtiva etmedikleri tespit edilmiştir.
-
Tüm bu testler üretimi tamamlamış ürünler üzerinde gerçekleştirildiği için ürün kalitesinin direkt göstergesidir
Carlson etiketlerindeki kalite kontrol ibaresi : *
* AOAC Uluslararası protokoller kullanılarak bu ürünün saflığı, bağımsız FDA onaylı resmi laboratuvarlarda ve algılanabilir miktardaki civa, kadminyum, kurşun, PBC'ler ve 28 ayrı kontaminantın hiç birini bulundurmadığı düzenli olarak test edilir.Nasıl Üretilir?
Carlson balık yağlarının işlenmesi ve arıtılması birkaç adımda gerçekleştirilmektedir.
- Yağlar işlem esnasında oksijenden korunur.
- Vakumla kurutulur.
- Yağlar deaside edilerek istenmeyen yağ asitlerinden arındırılır.
- Yağlar test edilerek gerekirse tekrar arındırılır.
- Yağlar buhar ve vakum kullanılarak karıştırılır, yıkama ile nemden arındırılır, saf hale getirilir.
- Doğal absorbentlerle saflıkları daha da artırılır.
- Daha da saf hale getirmek için molüküler distilasyon kulanılır.
- Yağlar soğutularak katı yağlardan arıtılır.
- E Vitamini, diğer antioksidanlar ve limon aroması eklenir.
- Son karışım hazırlanır.
- Nitrojen kullanılarak ürün oksitlenmeden korunur.
- Ürün test edilir.
- Maksimum tazelik için ürün Norveç'te şişelenir.
- Satışa sunuma hazır ürünler FDA onaylı bağımsız laboratuvarlar tarafından ABD'de test edilir.
Sıkça Sorulan Sorular
Omega-3 yağ asitleri nelerdir ?
Omega-3 yağ asitleri sağlığımız için önemli ve gerekli besin maddeleri arasındadır. Uzun karbon zincirlerinden meydana gelmişlerdir. Bu uzun karbon zincirleri polyunsaturated'dir ve birçok çift bağ içerirler. Omega-3 yada n-3 terimleri üçüncü karbondaki ilk çift bağın yerine işaret eder. DocosaHexaenoic Asit (DHA), EicosaPentaenoic Asit (EPA) ve Alpha Linolenic Asit (ALA) insan beslenmesi ve fizyoloji açısından önemli omega-3'lerdendir.Omega-3'leri eşsiz yapan nedir ?
Eşsiz yapılarından dolayı, omega-3'ler vücudumuzda bazı benzersiz fonksiyonları yerine getirirler. DHA ve EPA, ALA'dan daha uzun bir yapıya sahip olup, ALA'dan daha fazla çifte bağ içerir. DHA ve EPA sağlıklı kardiyovasküler sistemlerde, bağışıklık sürecinde ve sağlıklı prostaglandin oluşumunda rol oynarlar. DHA, retina, beyin nöronlarının vazgeçilmez bir bileşenidir. Balık yağları, yüksek oranlarda DHA ve EPA içeren omega-3 yağ asitleri bakımından zengindir. Bazı bitkisel yağlar ALA içerselerde DHA ve EPA içermezler.Balık yağı neden keten tohumuna tercih edilmelidir ?
DHA ve EPA balık yağından elde edilebildiği gibi, Alpha Linolenic Asit (ALA) tüketilmesi halinde vücudumuz az miktarlarda DHA ve EPA oluşturabilmektedir.
Keten ve soya fasulyesi besinleri mükemmel ALA kaynaklarıdır. Balık yağı ile keten tohumu yağını karşılaştıran bilimsel bir çalışmada, 4 haftalık bir süre boyunca keten tohumu yağı tüketen deneklerin kanlarındaki DHA oranının artmadığı gözlenmiştir.
Tüketilen ALA miktarının yüksek olmasına rağmen kandaki DHA oranı nasıl artmamıştır ? Bunun sebebi, ALA'yı DHA'ya dönüştürme işleminde vücutta kullanılan delta-6-desaturase adındaki özel bir enzimin sınırlı miktarda bulunmasıdır. Balık yağı verilen denekler bu ekstra dönüşüme ihtiyaç duymadıkları için derhal faydalanmaya başlamışlardır.
0 yorum:
Yorum Gönder